Vi vill bara uppdatera och säga att vi inte var i närheten av den tragiska brand som har inträffat här på Manhattan ikväll. 
 
Vi hade innan branden utbröt varit på lunch som anordnades av studenterna på logopedprogrammet här vid NYU. Det bjöds på en typisk Amerikansk lunch vilken bestod av diverse mackor med pålägg, mac&cheese, coleslaw, någon potatisröra samt olika bakverk. Vi satt kvar ganska länge och pratade med några av studenterna. Efter lunchen gick vi förbi vår kontaktperson här vid NYU, fantastiska Iris, och tackade för ett superfint utbyte! Vi pratade mycket om våra tankar kring allt vi har varit med om och vi fick berätta om de olika besöken. Allt för att hon ska veta hur hon ska planera för nästa års studenter. Det känns väldigt märkligt att dessa fyra veckor av äventyr snart är slut, ett år av planerande är snart över. Snart ska ni där hemma välja vart ni vill åka och vi kan inget annat än säga: ÅK TILL NYU! Ni kommer inte att
ångra er! 
 
Imorgon har vi blivit medbjudna på ett after-school-event med studenterna och lärarna på logopedavdelningen, vilket ska bli väldigt roligt. Detta blir vårt sista planerade event på utbytet. Då vi alla har fått besök av våra pojkvänner så väntar 6 dagar av turistande innan vi flyger tillbaka till Skåneland igen. 
 
Tiden går otroligt fort när man har roligt! 
Ha det fint
Frida 
 
Då Lavinia tyvärr fortfarande är
dålig så var det jag, Mimmi och Linnea som deltog på lunchen. Här har ni oss tillsammans med supertrevliga Claudette som har varit med och anordnat lunchen! :) 
 
 
 

3 kommentarer

Mixbus

30 Dec 2020 04:49

https://issuu.com/tiktok2021likes/docs/tiktok_likes_generator_2021

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
How To Get Free Followers On Tiktok No Verification 2021
How To Get Free Followers On Tiktok Without Human Verification 2021
Tiktok Likes Free 2021
Free Tiktok Like 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

Patrickidozy

22 Nov 2021 00:06

blog here free games download

SoftwareBom

23 Dec 2021 07:22

Hello, I recently came to the CS Store.
They sell Cheap Micromat software, prices are actually low, I read reviews and decided to Download Product Design N Manufacturing Collection 2021, the price difference with the official online shop is 35%!!! Tell us, do you think this is a good buy?

I have never had a problem with the software I bought from these people. Everything is explained very well, have confidence and it works the first time and ... also quickly. Thank you again cheapoftwareshop.com, see you again!
Purchase Cheap Autocad Plant 3d 2019

Kommentera

Publiceras ej