Vi vill bara uppdatera och säga att vi inte var i närheten av den tragiska brand som har inträffat här på Manhattan ikväll. 
 
Vi hade innan branden utbröt varit på lunch som anordnades av studenterna på logopedprogrammet här vid NYU. Det bjöds på en typisk Amerikansk lunch vilken bestod av diverse mackor med pålägg, mac&cheese, coleslaw, någon potatisröra samt olika bakverk. Vi satt kvar ganska länge och pratade med några av studenterna. Efter lunchen gick vi förbi vår kontaktperson här vid NYU, fantastiska Iris, och tackade för ett superfint utbyte! Vi pratade mycket om våra tankar kring allt vi har varit med om och vi fick berätta om de olika besöken. Allt för att hon ska veta hur hon ska planera för nästa års studenter. Det känns väldigt märkligt att dessa fyra veckor av äventyr snart är slut, ett år av planerande är snart över. Snart ska ni där hemma välja vart ni vill åka och vi kan inget annat än säga: ÅK TILL NYU! Ni kommer inte att
ångra er! 
 
Imorgon har vi blivit medbjudna på ett after-school-event med studenterna och lärarna på logopedavdelningen, vilket ska bli väldigt roligt. Detta blir vårt sista planerade event på utbytet. Då vi alla har fått besök av våra pojkvänner så väntar 6 dagar av turistande innan vi flyger tillbaka till Skåneland igen. 
 
Tiden går otroligt fort när man har roligt! 
Ha det fint
Frida 
 
Då Lavinia tyvärr fortfarande är
dålig så var det jag, Mimmi och Linnea som deltog på lunchen. Här har ni oss tillsammans med supertrevliga Claudette som har varit med och anordnat lunchen! :)